Yleinen

HOISKO CLT saunafestivaaleilla ja Helsingin Seurasaaressa

HOISKO CLT -materiaaliin on mahdollisuus tutustua tänä kesänä mm. saunan ja taideinstallaation muodossa. Tulevana viikonloppuna järjestettävässä Finnish Sauna Festival -tapahtumassa Helsingin keskustassa HOISKO CLT:tä pääsee tunnustelemaan Ortraum Arkkitehtien Huone1:lle suunnittelemassa CLT PASUsaunassa, joka kuuluu PASUsauna-tuoteperheeseen. PASUsauna kulkee tapahtumakiertueen matkassa Turkuun viikolla 24 ja Jyväskylään viikolla 32.

Puuinstallaatio Y ihastuttaa puolestaan Helsingin Seurasaaren Niemelän torpan museomiljöössä koko kesän. Kansainvälinen arkkitehtuuri- ja hienopuuseppätyöryhmä pääarkkitehti Emmi Keskisarjan johdolla haluaa herättää ajatuksia modernin HOISKO CLT -materiaalin käytöllä yhdistäen väliaikaisuuden, ajallisuuden ja provosoivan puunkäytön museomiljööseen. Y kuvastaa erinomaisesti CLT-materiaalin monimuotoisuutta, joka pääsee työryhmän käsissä aivan uusiin ulottuvuuksiin. HOISKOssa iloitaan modernista esimerkistä, johon terveellinen ja turvallinen rakennusmateriaali visuaalisimmillaan taipuu. Näin järviseutulainen osaaminen ja uudenlainen rakennusmateriaali yhdistettynä nuoren arkkitehdin innovatiivisuuteen saa näkyä Y-installaation muodossa koko kesän, 15.9.2017 asti.

Huom. Seinäjoen Farmari-messuilta viikolla 24 löydät Metsäosaston lavan, joka on HOISKOssa tehty. HOISKO esittäytyy lavalla keskiviikosta lauantaihin noin puolen päivän aikaan. Tervetuloa myös sinne!

 

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.