Hoisko

Vahva osaaminen, pitkä kokemus massiivipuurakentamisesta

HOISKO CLT -brändin taustalla vaikuttaa vuonna 2015 perustettu CLT Finland Oy, CLT-levyä valmistava ja jalostava rakennuselementtitehdas Alajärven Hoiskossa, Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla. Yritys on seitsemän yksityisen ja viiden yritysosakkaan omistuksessa. Osakkaamme edustavat Suomen parasta osaamista alalla, joten arvoketju varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan CLT-lopputuotteen.

HOISKOn osakkailla ja samalla operatiivisella johdolla on vahvaa liiketoiminnan osaamista, kuten kokemusta yritysjohtamisesta, laitetuntemuksesta ja liimaustekniikan tuntemuksesta. He ovat myös kouluttautuneet asianmukaisesti yritystoiminnassa vaadittaviin taitoihin. Osaamista tukee yhtiön hallitus. Yksityisosakkaita ovat Tero Yli-Sikkilä, Jukka Peltokangas, Markku Herrala, Matti Yli-Sissala, Antti Keskitalo, Pasi Peltokangas ja Juha-Pekka Keisala.

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.