Suunnittelu

CLT-rakentamisen suunnittelukumppanisi löytyy HOISKOsta

HOISKOn suunnittelupalvelusta saat apua ja neuvoja rakennuksesi suunnitteluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla myös koko suunnitteluprosessi hoituu tarvittaessa kauttamme.

CLT-elementit suunnitellaan CAD-ohjelmistolla siten, että koko rakennuksesta syntyvät valmiit 3D-mallit. Työstämistä vaativat yksityiskohdat ovat näkyvissä mallissa, ja hyväksytyistä 3D-malleista menee tieto suoraan CNC-suunnittelun kautta tuotantojärjestelmäämme.

Kustannukset syntyvät suunnittelupöydällä. Sen takia on äärimmäisen tärkeää, että suunnittelija on perillä CLT-rakentamisesta ja sen antamista mahdollisuuksista tehdä asioita yksinkertaisesti ja taloudellisesti. CLT-rakenteet eivät vaadi monimutkaisia kiinnityksiä ja liitoksia.

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voidaan saada hankkeeseesi huomattavia säästöjä.

CLT-elementin suunnittelu lähtee piirustuksista

Elementtisuunnittelun voimme tehdä asiakkaan omien – arkkitehdin tai muun suunnittelijan valmistamien – rakennuspiirustusten pohjalta. Tarvittaessa kauttamme saa myös rakennuspiirustukset, joiden pohjalta lähdemme elementtejä suunnittelemaan. Hyödynnämme perussuunnittelussa arkkitehtikumppaneitamme.

CLT-elementtien tuotanto käynnistyy vasta, kun asiakas on hyväksynyt kaikki elementtisuunnitelmat LVI- ja sähkötekniikkaläpivienteineen. Tuotantoprosessin käynnistymisen jälkeen muutoksia ei voi enää tehdä.

Elementit voidaan toimittaa keskimäärin kuukauden kuluttua suunnitelmien hyväksynnästä. Elementtisuunnittelu kannattaakin käynnistää mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä siihen tulevat viivästykset vaikuttavat myös toimitusaikaan.

Voit luottaa meihin suunnittelutyön ammattimaisuudessa ja prosessinhallinnassa.

Ohjeita suunnitteluun

HOISKO CLT:n suunnittelijat Beata Kallio ja Matti Yli-Sissala
Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.