HOISKO CLT-tuotteilla on takuu

Myönnämme ostopäivästä alkaen viiden vuoden takuun valmistamillemme CLT-tuotteille tietyin edellytyksin. Takuun piiriin kuuluu tuotteiden kestävyys tavanomaisia ilmastollisia sekä asumisesta ja käytöstä tulevia rasituksia vastaan. Takuun perusteella mahdollinen virheellinen elementti tullaan korjaamaan paikan päälle tai toimitetaan tilalle vastaava määrä kulloinkin tuotannossa olevia vastaavia tuotteita. Jotta takuu on voimassa, edellytämme muun muassa, että tuotteet on asennettu ohjeiden mukaisesti, hyvää rakennustapaa ja -määräyksiä noudattaen ja että rakennukselle tehtyä huoltokirjaa on noudatettu. Säilytä ostamiesi tuotteiden kuitit. Poikkeuksellisista ilmasto-olosuhteista, luonnonilmiöistä tai käytöstä seuranneet vauriot ja puun luonnollisen elämisen aiheuttamat muutokset elementeissä eivät kuulu takuun piiriin.

Reklamaatiot

Mikäli vaurioita ilmenee, ilmoita virheen laadusta ja laajuudesta HOISKO CLT:lle heti virheen havaittuasi. Vaurioilmoituksen saatuamme suoritamme tarkastuskäynnin sopivana ajankohtana, kuitenkin mahdollisimman pian. Tarkastuskustannukset maksaa se osapuoli, joka takuuehtojemme
perusteella on vastuussa vaurioiden syntymisestä.

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.