Yleinen

COVID19 – Tuotantomme toimii normaalisti epidemia-aikana

HOISKO CLT:n tehtaalla tuotanto toimii käytännössä normaalisti. Koronaepidemia on vaikuttanut toimintaamme vain siten, että osa myyntikonttorin henkilökunnasta on siirtynyt etätöihin. Myyntihenkilöstö on tavoitettavissa normaaliin tapaan. Tuotannossamme henkilökunta pystyy säilyttämään turvavälit muutenkin, joten tilanne ei vaadi erityisjärjestelyjä rajoitteiden takia.

Toimitukset ja kohteiden asennukset ovat käynnissä tavalliseen tapaan.

Tehdasvierailut olemme kuitenkin toistaiseksi keskeyttäneet. Tuotantoomme pääsee tällä välin tutustumaan virtuaalisesti oheisen videon kautta.

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.