Yleinen

HOISKO CLT esillä Tuusulan Asuntomessuilla

HOISKO CLT on näyttävästi esillä Tuusulan Asuntomessuilla 3.–30. elokuuta, sillä peräti kaksi alueen näytteilleasettajaa on valinnut CLT-elementtimme kohteensa rakennusmateriaaliksi.

Niin rakennusalan ammattilaisilla kuin omakotitaloa suunnittelevilla onkin messuilla hyvä tilaisuus päästä tutustumaan puurakentamisen mullistavan CLT:n monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Edustajamme ei ole itse paikalla asiakkaidemme messukohteissa, mutta vastaamme mielellämme kohteista herääviin kysymyksiin puhelimitse tai sähköpostilla.

Hetena on uniikki CLT-koti

Finnlogin rakentama omakotitalo Hetena (kohde 38) on saanut ennakkoon paljon huomiota. 

Finnlog on modernin puuarkkitehtuurin ekspertti. HOISKO CLT -elementtien monipuolisuus pääseekin oikeuksiinsa näyttävän talon rakenteellisesti erikoisissa ratkaisuissa kuten eri suuntiin kaltevissa kattorakenteissa. L-mallinen talo yhdessä saunarakennuksen kanssa muodostaa keskelle suojaisan atrium-pihan. 

Rakennusmateriaalina on 100-millinen, lisäeristetty CLT. Talon ulkovuori on laudoitettu. Sisällä CLT-elementti on jätetty näkyviin ja siihen on haettu hirren näköä urituksella.

Talon suunnittelija on arkkitehti Mikki Ristola. Kohteen sisustussuunnittelijana on Heli Virtanen Iloa360:sta.

Finnlog Hetenaan voit tutustua rakentajan nettisivuilla

Eristeetön Veljesteco nousi HOISKO CLT:stä

Veljesteco (kohde 4) on paritalo, jonka nimi kertoo paljon. Talon rakennuttajat ovat veljekset perheineen ja ekologisuus on rakentamisen avainsana. Talo on rakennettu 240-millisestä CLT:stä, joka ei vaadi lainkaan eristettä. Elementin ulkopintaan rakentaja on valinnut lautaverhoilun.

Myös Veljesteco tuo esiin sen, millaiset mahdollisuudet muodoilla leikkimiseen CLT:stä rakentavalla on. Talon sisustuksessa on niin ikään hyödynnetty CLT-levyä. Siitä on rakennettu kalusteita sängystä ruokailukalustoon.

Talon arkkitehti on Michael Pet ja päänäytteilleasettaja HOSET Oy.

Veljestecoon voit kurkistaa rakentajien Instagram-tilillä.

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.