Yleinen

Nyt olisi uusille suunnittelijoille töitä

Meillä on rekrytointi käynnissä. Suunnitteluosastomme kaipaa vahvistuksekseen rakennesuunnittelijaa ja teknistä suunnittelijaa.

Oletko sinä tuleva työkaverimme? Laitahan hakemus tulemaan.

Rakennesuunnittelija

Rakennesuunnittelijana kykenet itsenäiseen suunnittelutyöhön asiakaskohteidemme rakenne- ja elementtisuunnittelun parissa. Osallistut muun suunnittelutiimin jäsenenä toiminnan kehittämiseen ja olet osa vahvasti kehittyvää ja kasvavaa alaa.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus ja olet aikaisemmin toiminut puurakenteiden suunnittelutehtävissä. Edellytämme AutoCad-ohjelmiston sujuvaa hallintaa. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tekninen suunnittelija

Teknisenä suunnittelijana osallistut monipuolisesti kohteidemme suunnittelutyöhön. Työ sisältää elementtisuunnittelua, työstösuunnittelua, tarjous- ja tarvikelaskentaa. Työnkuvasi tarkentuu osaamisesi mukaan.

Sinulla on vähintään AMK-tason rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus. Edellytämme sujuvaa AutoCad-ohjelmiston hallintaa. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse 31.8. mennessä osoitteeseen: tero.yli-sikkila@hoisko.fi
Lisätiedot:
matti.yli-sissala@hoisko.fi, 040-5037433 tai
tero.yli-sikkilä@hoisko.fi, 050-3254635

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.