Yleinen

CLT-tuotantomme pyörii ja palvelemme kesänajan normaalisti

Lomakausi on alkanut, mutta puusta rakentaminen ei pysähdy kesälläkään, joten emme mekään! HOISKO CLT palvelee koko kesän: myyntihenkilöstömme on töissä ja asentajat vauhdissa kohteilla. Kesälomia pidämme porrastetusti varmistaaksemme, että olemme käytettävissäsi silloin, kun tarvitset lisätietoa CLT rakentamisesta tai haluat vaikka pyytää tarjouksen CLT rakennuksesta.

Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä myyntiin, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Aurinkoista ja inspiroivaa kesää koko HOISKOn porukalta!

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.