Omakotitalot

Unelmiesi omakotitalo CLT-elementeistä

Toteuta unelmasi CLT:stä. HOISKO CLT on monenlaisiin ratkaisuihin taipuva materiaali, josta valmistuu juuri sinun näköisesi viihtyisä ja kaunis koti tai huvila, olipa tyylisi sitten moderni tai perinteinen. CLT:stä toteutuvat vaativatkin ratkaisut. Siihen on mahdollista yhdistää vaikkapa näyttäviä lasielementtejä, terästä tai betonia. Vain mielikuvitus on rajana.

Kotimaisesta puusta rakennettu CLT-koti ottaa sinut lämpimästi vastaan. Hyvä sisäilma ja puusta huokuva kodikkuus luovat puitteet kotipesälle, jossa on hyvä olla ja palautua arjen haasteista. CLT antaa myös sisustajan ideoille tilaa lentää. Puupinta voi jäädä näkyviin. Siihen voi valita myös paneelia jäljittelevän vaaka- tai pystyurituksen. Yhtä mahdollista on valita CLT vain turvalliseksi ja terveelliseksi kantavaksi rakenteeksi ja viimeistellä pinnat levyllä tai tapetilla.

Varmasti turvallinen HOISKO CLT

CLT (Cross Laminated Timber) eli ristiinlaminoitu massiivipuu antaa kodillesi terveelliset, hengittävät raamit, joiden suojassa sinunkin on hyvä hengittää. HOISKO CLT on ainoana kotimaisena massiivipuurakennustuotevalmistajana saanut vähäpäästöisen rakennusmateriaalin M1-tunnuksen. HOISKO CLT:n liimauksessa käytetään ainoastaan ympäristöystävällistä, tuoksutonta, allergiavapaata, formaldehyditöntä polyuretaaniliimaa. Järeä ja tiivis materiaali on sitkeä ääritilanteissakin eli tulipalon sattuessa tai maan järistessä. Ristikkäisen rakenteen vuoksi kantavuus on teräksen luokkaa. CLT:n palonkesto on hyvä: se hiiltyy, mutta säilyttää kantavuutensa.

Puuympäristöllä on myös todistetusti positiiviset terveys- ja elämänlaatuvaikutukset. Sen on todettu lievittävän stressiä, rauhoittavan sekä tuovan lämpöä ja kodikkuutta. Kodin turvallisuutta voi lisätä haluamillaan teknisillä laitteistoilla, joiden liitännät suunnitellaan integroitaviksi elementteihin.

Haluatko CLT-omakotitalon?

Jos haluat rakentaa oman kotisi HOISKO CLT:stä, sinulla on kolme etenemisvaihtoehtoa.

  • Voit ottaa yhteyttä johonkin yhteistyöverkostomme yritykseen ja käynnistää hankkeesi sen kanssa.
  • Voit käyttää talosi suunnittelijana ja rakennuttajana muita, parhaaksi katsomiasi tekijöitä ja kertoa heille haluavasi rakentaa talosi juuri HOISKO CLT:stä. Tällöin lähetät meille valmiit rakennuspiirustukset, joiden pohjalta lähdemme suunnittelemaan CLT-elementtejä. Suunnittelupalvelumme auttaa ja neuvoo suunnittelijaasi kaikissa kysymyksissä.
  • Voit ottaa yhteyttä suoraan myyntiimme tai lähettää postia osoitteeseen info@hoisko.fi. Etsitään hankkeellesi yhdessä sopivat toteuttajat laajasta yhteistyökumppaneittemme verkostosta. Verkostomme kautta saat talosi haluamaasi valmiusasteeseen, vaikka avaimet käteen -toimituksena.

Q&A-osiosta löydät myös joitakin vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.