Rakentaminen

CLT-rakentaminen on ratkaisu moneen tilaan ja tarpeeseen

Ristiinlaminoitu massiivipuu soveltuu pääsääntöisesti kaikkeen rakentamiseen, johon puuta voi käyttää. CLT-rakentamisen käyttökohteita ovat muun muassa kantavat rakenteet näkyvällä tai verhoillulla seinäpinnalla esimerkiksi omakotitaloissa, vapaa-ajanasunnoissa ja mökeissä, kerrostaloissa ja julkisissa tiloissa kuten kouluissa, sairaaloissa ja liikuntahalleissa tai infrarakentamisessa, vaikkapa siltarakenteena. Lisärakentamisen kohteita ovat muun muassa rakennusten lisäkerrokset.

HOISKOn toiminta-ajatukseen kuuluu arvoketjuna toimiminen. Arvoketjumme tarkoittaa, että me HOISKOssa teemme sen osan, minkä me osaamme parhaiten: valmistamme CLT-levyt ja -elementit, mutta ympärillämme on lisäksi verkosto, josta löytyvät ammattilaiset kaikkiin rakennushankkeen vaiheisiin.

Saat siis meidän kauttamme elementtien lisäksi juuri tarvitsemasi palvelut suunnittelusta asennukseen ja viimeistelyyn. Toisaalta voit käyttää omia toteuttajiasi, joita neuvomme tarvittaessa mielellämme eri vaiheissa.

HOISKO CLT:stä valmistuvat niin kauniit omakotitalot kuin modernit julkisen rakentamisen kohteet. Rakennuttajille ja suunnittelijoille tarjoamme laadukkaan materiaalin ja suomalaisen CLT- elementtivalmistuksen modernin kumppanin.

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.