Yleinen

Feel the HOISKO CLT wood in the city

This summer HOISKO CLT material goes to cities in forms of a sauna and a wooden art installation. In the becoming weekend, one can visit CLT PASUsauna designed for Huone1 by Ortraum Architects in the Finnish Sauna Festival in Helsinki, following the festival tour in Turku in the week 24 and in Jyväskylä in the week 32.

The wooden installation ”Y” fascinates the Seurasaari open-air museum environment in Helsinki until the 15th of September. An international team of architects and fine carpenters, led by architect Emmi Keskisarja, promotes the combination of contemporary, traditional and provoking wood architecture by using modern HOISKO CLT material in the historical environment.

Both PASUsauna and ”Y” represent the material’s diversity and visuality as well as the best of the Finnish know-how and innovation.

 

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.