Yleinen

The Finnish eco-school of Laukaa got the first HOISKO CLT walls

HOISKO’s pioneer project, the Finnish eco-school of Laukaa proceeds. The first HOISKO CLT wall components are delivered and being assembled by constructor Rakennusliike M. Ranta and managed by the project promotor NCC.

HOISKO delivers altogether more than 100 structural wall components for the Laukaa school and the assembly is finished during May.

The main architect for the project is Tero Wéman from Arkkitehtipalvelu Oy.

Photos: NCC, Arkkitehtipalvelu Oy

 

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.