Yleinen

HOISKO mukana Puupäivässä Helsingissä 10.11.

HOISKO esittäytyi puualan ammattilaisille Puuinfon järjestämässä Puupäivässä Helsingin Wanhassa Satamassa 10.11. Tilaisuuden avasi ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, ja päivä koostui puurakentamiseen liittyvistä luennoista ja kotimaisten rakennuskohteiden case-esityksistä. Päivän virallisen osuuden päätti puupalkinnon jako.

HOISKO toimi näytteilleasettajana yhdessä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun sekä alajärveläisten talonvalmistajien kanssa. Uteliaisuutta sekä uutta tuotetta että alkavaa CLT- valmistajaa kohtaan riitti ympäri Suomen ulkomaita myöden.

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.