Ajankohtaista, Uutiset

Rekrytointi : Haemme teknistä suunnittelijaa

Meillä on rekrytointi käynnissä. Suunnitteluosastomme kaipaa vahvistuksekseen teknistä suunnittelijaa. Oletko sinä tuleva työkaverimme? Laitahan hakemus tulemaan.

Tekninen suunnittelija

Teknisenä suunnittelijana osallistut monipuolisesti kohteidemme suunnittelutyöhön. Työ sisältää elementtisuunnittelua, työstösuunnittelua sekä tarjous- ja tarvikelaskentaa. Työnkuvasi tarkentuu osaamisesi mukaan. Sinulla on AMK-tason rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus tai vastaava työkokemus rakennusalan suunnittelutehtävistä. Edellytämme sujuvaa AutoCad-ohjelmiston hallintaa. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehdas ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Alajärven Hoiskossa, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, mutta huomioimme myös osa-aikaista työtä etsivät hakijat.

Lähde mukaan luomaan uutta – CLT-massiivipuukohteemme ovat ekologisia ja edistävät kestävää kehitystä rakentamisessa. Turvallisten rakenteiden, viihtyisyyden ja terveellisen sisäilman lisäksi asiakkaitamme ja julkisten kohteiden käyttäjiä viehättävät CLT-kohteiden monipuoliset arkkitehtoniset ja visuaalisesti kiinnostavat ratkaisut.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse 19.9.2021 mennessä osoitteeseen: tero.yli-sikkila@hoisko.fi. Lisätietoja antavat matti.yli-sissala@hoisko.fi  040 503 7433 tai tero.yli-sikkila@hoisko.fi, 050 325 4635.

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö

    Suuren liitetiedoston lähettämisessä saattaa kestää kauan. Klikkaa lähetä-painiketta vain kerran ja odota kunnes viesti on lähetetty.