Ajankohtaista

Tule meille töihin – rekrytoimme nyt uusia tekijöitä tuotantoomme

Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme uusia tekijöitä tuotannon eri tehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään CLT-massiivipuuelementin liimaukseen, CNC-työstöön ja viimeistelyyn liittyviä työtehtäviä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, mutta kaikki kokemus puuntyöstön, rakentamisen tai konetekniikan parista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta aktiivista, oma-aloitteista ja reipasta työn tekemisen otetta sekä valmiutta vuorotyön tekemiseen. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja tilaisuuden tulla osaksi kasvavaa ja kehittyvää HOISKO CLT –joukkuetta. Tuotantotilamme sijaitsevat Alajärven Hoiskossa.

HOISKO lyhyesti

Olemme Suomen johtava CLT-elementtien valmistaja. Valmistamiamme CLT-massiivipuurakenteita käytetään monipuolisesti rakennusteollisuudessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa kunnalliset koulu- ja päiväkotirakentajat, liikuntapaikka- ja teollisuusrakentajat sekä laatutietoiset kerrostalo- ja omakotirakentajat.

Hae nyt!

Työhakemukset sähköpostitse 28.5. mennessä osoitteeseen info@hoisko.fi

Lisätietoja: Markku Herrala 040 579 1641, markku.herrala@hoisko.fi

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.