Uutiset, Yleinen

Kootaanko voimat ja toteutetaan yhteinen puurakennuskonsepti?

HOISKO ja Into Seinäjoki haastaa maakunnan puutuotealan yrityksiä mukaan punomaan uutta juonta puurakentamiseen. Yksin tekemisen aika on ohi – mitä voimme tehdä yhdessä myydäksemme enemmän ja saadaksemme vientiin voimaa? Tavoitteena on yhdistää voimavaroja ja löytää kustannustehokkaita ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja rakentamiseen. Miten koostamme alueen osaamisesta yhteisen puurakennuskonseptin?

 

Millaista osaamista etsitään mukaan?

-Arkkitehtiosaamista modulaaristen, yhteistyöverkoston tuotteita hyödyntävien ratkaisujen suunnitteluun
-Talotekniikan osaajia, joiden tekniikkaa voidaan integroida suoraan CLT-rakenteisiin
-Rakennustuoteteollisuuden tuotteista ja palveluista halutaan mukaan materiaaleja ja ratkaisuja, jotka nopeuttavat rakentamista tai muuten parantavat kustannustehokkuutta tai käyttäjien käyttökokemusta ja hyvinvointia
-Huonekaluteollisuuden ja -suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä voisi syntyä puurakennuskonseptiin sopivia tilojen kalusteita.
Ehdota lisää!

CLT-valmistaja HOISKO kertoo visiostaan koota yritysverkosto, joka voisi hyvinkin nopealla aikataululla lähteä suunnittelemaan yhteistä puurakennuskonseptia, jota markkinoitaisiin Suomessa ja myöhemmin tarjottaisiin myös vientiin.

16.5. Frami B, (Kampusranta 9, Seinäjoki), 2.krs, kokoustila Bell&Marconi&Watt&Edison-tila klo Ilmoittaudu

(intoseinajoki.fi)

 

Yhteistyöhön HOISKOn kanssa?

Ota yhteyttä projektipäällikkö Maarit Liikalaan, puh.050 594 8038, etunimi.sukunimi@hoisko.fi

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.