Uutiset

HOISKO CLT:lle vähäpäästöisen materiaalin M1-tunnus

 

Rakennustietosäätio on myöntänyt HOISKO CLT:lle rakennusmateriaalien päästöluokan M1-tunnuksen ainoana kotimaisena CLT- ja massiivipuurakennustuotevalmistajana. M1-tunnus kertoo vähäpäästöisestä rakennusmateriaalista, joka on asuin- ja työtiloissa puhdasta sisäilman osalta. M1-luokitus on tarkoitettu edistämään vähäpäästöisten rakennusmateriaalien kehittämistä ja käyttöä sekä parantamaan rakentamisen laatua. Luokitusta vaaditaan materiaaleilta jo useissa julkisissa rakennuskohteissa.

”HOISKOssa asukkaiden ja käyttäjien turvallisuus ja terveellisyys ovat ensimmäisinä yrityksen arvoissa.   M1-tunnus osoittaa yrityksemme tahtotilan edistää hyvinvointia ja terveellistä asumista sekä todistaa laadun ja osaamisemme tuotteen valmistuksessa ” kertoo toimitusjohtaja Markku Herrala.

M1-luokkaan päästäkseen HOISKOn CLT-tuotteelle tehtiin Työterveyslaitoksen testauslaboratoriossa mittaukset, joissa testattiin kaikki tuotteesta haihtuvat orgaaniset yhdisteet.

 

 

Artikkelit aihealueittain

Uutisarkisto

Tarjouspyyntö dynaaminen


    Huom! Liitteiden maksimikoko yhteensä 20 MB. Suurten liitetiedostojen lähettämisessä saattaa kestää 20-30 sekuntia. Klikkaa lähetä-painiketta kerran ja odota kunnes saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä.